Videos you create while on a paid plan should not include the Switcher Studio watermark. If you are still seeing the watermark, we recommend troubleshooting as follows:

  1. Confirm you are signed into the correct account

  2. Force a hard refresh of the app

Step 1: Confirm you are signed into the correct account

If you have created multiple Switcher Studio accounts, you will want to be sure that you are signed into the account that has a paid plan tied to it. To see which account is signed into the Switcher Studio app:

  1. From the launcher screen (i.e. the screen that shows the Use as Switcher option), tap the hamburger menu in the top left corner. The hamburger menu looks like three horizontal lines.

  2. Tap My Account.

  3. You will see the email address currently logged into the app.

If you are logged into the wrong account, tap Log Out, and log in with the correct email address. The watermark should not appear when you log into the correct account.

If you have confirmed you are logged into the account that is on a paid plan, proceed to step 2.

Step 2: Force a hard refresh of the app

If you recently upgraded to a paid plan or reactivated a canceled account, it's possible that your account data has not refreshed in the app. Please force a hard refresh as follows:

  1. Log out of the Switcher Studio app (see steps above).

  2. Close out the app completely by swiping up from the bottom of your screen and swiping the app away.

  3. Log back into the app.

If you're still seeing the watermark after refreshing the app, please message the customer support team using the help widget in the app (icon that looks like a question mark).

Did this answer your question?